Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „„Oamenii vor schimbări, sunt sătui de partide politice” VIDEO

Published

on

Catalin Silegeanu, om de afaceri si candidat independent la primaria municipiului Botosani s-a tinut de promisiunea facuta pe Facebook si a organizat intalnirea cu Romeo Ciocanea, cel care a pus cel mai elocvent comentariu la provocarea facuta in mediul on-line, „Ce iti doresti de la viitorul tau primar?”.

Intr-o intalnire neregizata, in care opiniile au fost libere, cei doi au analizat cele mai importante probleme cu care se confrunta urbea noastra, dorindu-se a fi un dialog constructiv, care sa ofere prilejul oamenilor obisnuiti sa isi auda doleantele, sa fie pus punctul pe i, intr-un zgomot tot mai asurzitor adus de apropierea campaniei electorale.

Periplul a inceput in Zona Industriala, ulterior mergandu-se la Parcul de Agrement Cornisa dar si la gara unde au fost parcate autobuzele Eltrans care stau nefolosite. Cei doi au poposit si la Teatrul Mihai Eminescu ce a ajuns o rusine pentru administratia botosaneana, abordandu-se si problema infrastructurii ce lasa de dorit pe multe strazi. Nici Centrul Vechi nu a fost ignorat, mentionandu-se solutii pentru ca zona sa fie pusa in valoare si din punct de vedere al turismului.

„Multumesc domnului Silegeanu care a avut amabilitatea sa asculte si glasul poporului, a oamenilor simpli, care urmeaza sa voteze pe unii sau pe altii. In alta ordine de idei am apreciat foarte mult ca un om de afaceri de succes s-a hotarat sa ia taurul de coarne si sa incerce sa faca o schimbare, adevarata schimbare, nu cea trambitata de partidele care mai sunt pe esicherul politic. Este de apreciat domnul Catalin Silegeanu ca o face din proprii bani si cu atat mai meritoriu este ca o face din convingere. Asta spune mult”, a mentionat Romeo Ciocanea, Catalin Silegeanu sustinand ca astfel de experiente vor fi repetate, intrucat opinia botosanenilor ar trebui sa fie auzita cat mai des.

„Oamenii vor schimbări, sunt sătui de partide politice care sa le dicteze ce sa facă, ce măsuri sa ia, sa fie ca o păpușa condusă de păpușari. Oamenii vor un om independent pentru cetățeni care sa fie in slujba cetățeanului nu in interesul partidului. Un om între oameni. Un om care sa ia la pas tot municipiul Botosani sa afle probleme fiecărei zone și apoi sa găsească soluții și sa le rezolve. Oamenii s-au saturat sa fie conduși de partide și partidele sa tragă sforile. Cetatenii Botoșaniului vor o schimbare și schimbarea e in mâinile lor” a fost de parere Catalin Silegeanu , candidat independent la Primaria Botosani.

Astazi am avut onoarea de a schimba idei si opinii cu domnul Romeo Ciocanea, cel ce a fost desemnat ca fiind persoana din Botosani care a raspuns apelului meu pe Facebook de a cere cu subiect si predicat viitorilor candidati la primarie rezolvarea unor probleme grave cu care se confrunta botosanenii. Am discutat despre cum poate fi folosita zona industriala, despre Cornisa si problemele de acolo, despre faptul ca autobuzele Eltrans stau nefolosite dar si despre infrastructura deficitara din municipiu. Am vorbit si despre Teatru, care din pacate a ajuns o emblema a rusinii dar si despre cum poate fi revitalizat Centrul Vechi. Dialogul a fost unul constructiv, aratand botosanenilor ca cei ce le vor votul coboara in mijlocul lor pentru a le afla dorintele, un candidat independent, asa ca mine, neavand constragerile pe care le au ceilalti candidati. Voi mai repeta astfel de intalniri in speranta unui dialog constructiv, eficient si echidistant.#Alegeri2020 #VremOSchimbare #FaraPoliticaDoarAdministratie #ImpreunaSuntemMaiPuternici

Publicată de Catalin Silegeanu pe Miercuri, 17 iunie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad