Connect with us

Politica

Flutur iese la atac: „Mi-ați făcut 12 dosare penale. Am câștigat toate procesele. A apărut o fițuică, o fabrică de minciuni a PSD-ului…”

Published

on

Se apropie campania electorală iar bătălia dintre primarul Flutur și social democrați se anunță una dură. Edilul municipiului a anunțat care vor fi temele de campanie și cum va fi atacat de către adversarii lui politici.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, Cătălin Flutur a spus că a câștigat toate procesele în care a fost judecat și că problemele sale în justiție au apărut în urma unor sesizări ale social democraților. Mai mult, el a declarat că pesediștii sunt în spatele unui ziar apărut de curând în Botoșani și care îl atacă în fiecare săptămână.

„Acuși apare pe tapet Parcul Tineretului, Centrul Vechi, piața, străzile. Vin alegerile, e campanie electorală. Degeaba spunem că facem în măsura posibilităților, vine campania electorală iar PSD-ul niciodată nu a știut să joace demn. Au făcut atacuri fără acoperire, tot felul de mizerii. Nu pot să nu le reamintesc: mi-ați făcut 12 dosare penale. Ați scris ce ați vrut în toate fițuicile. Am câștigat toate procesele. Vor face acest lucru și acum. A apărut o fițuică acum, efectiv o fițuică. Este o fabrică de minciuni a PSD-ului. Se cheamă Bună Dimineața Botoșani. Cine este pe prima pagină? Primarul Flutur. Dar este și o Bună Dimineața Suceava. Cine este pe prima pagină la Suceava? Este celălalt Flutur. Ei sunt lipsiți de orice scrupul. M-am informat cine este „patron”. Este un consilier PSD de la Iași. El are o problemă destul de delicată, o problemă cu familia, o problemă cu afacerile… Obligă un copil de 16 ani, pune în gura unui copil de 16 ani, un articol care însemna o anchetă de presă extraordinară”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )