Connect with us

Educatie

Mihaela Huncă, deputat Pro România: Doresc elevilor care intră de astăzi în focurile examenelor mult succes și reușite la toate probele!

Published

on

Peste 170 de mii de elevi din toată țara susțin astăzi  prima probă la Evaluarea Națională. A fost o perioadă dificilă, o experiență cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum. Dacă pentru noi, adulții a fost greu să trecem prin aceste luni și să facem față provocărilor pandemiei de coronavirus, gândiți-vă la ce a fost în sufletul copiilor noștri care

s-au văzut deodată scoși din comunitate, izolați, forțați să învețe de la distanță și lipsiți de ceremonia absolvirii celor 8 ani de gimnaziu! Felicitări copii, voi sunteți de fapt eroii acestor zile pentru că v-ați mobilizat și, în ciuda greutăților, v-ați adaptat! Vă doresc sincer mult succes și, după aceste examene pe care le veți trece cu bine, să vă bucurați de o vacanță binemeritată! Felicit de asemenea părinții și bunicii care numai ei știu cum au reușit să fie aproape de copiii lor și să-i pregătească  pentru examen, în condițiile în care dinspre Ministerul Educației și Cercetării informațiile care au venit, de cele mai multe ori cu mare întârziere au fost haotice și debusolante.

Nu în ultimul rând, transmit un gând bun cadrelor didactice, care au rezistat în toată această dezordine și incertitudine create de ministrul educației Monica Anisie și au găsit resurse și modalități de a-și pregăti elevii.

Dragi profesori, dragi elevi, dragi părinți, vă doresc în primul rând sănătate și rezultatatele acestor evaluări naționale să fie așa cum vi le doriți! Mult succes!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )