Connect with us

Evenimente

Botoșăneni anchetați pentru mai multe infracțiuni

Published

on

Sâmbătă, în jurul orei 13.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în localitatea Ripiceni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania, în care se aflau doi bărbaţi.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care aceștia au plecat în urmărirea autoturismului. A fost oprit după aproximativ un kilometru. La solicitarea documentelor pentru control, persoana aflată la volan era în stare de ebrietate și nu a putut prezenta permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că șoferul are vârsta de 23 de ani, nu posedă permis de conducere iar autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie. Tânărul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat precum şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt STPF Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad