Connect with us

Sanatate

Noi acuzații grave la adresa personalului Spitalului Județean Botoșani: „Sunt scene de groază acolo”

Published

on

Tot mai mulți botoșăneni povestesc pe rețelele de socializare despre experiențele trăite de ei sau de rudele lor în Spitalul Județean Mavromati, despre comportamentul cadrelor medicale, despre tratamentele administrate și despre cum au murit niște oameni asimptomatici și fără alte probleme medicale.

În urmă cu câteva ore, o botoșăneancă a postat un mesaj pe facebook prin care își îndeamnă prietenii să nu meargă la spital dacă sunt asimptomatici pentru vor avea soarta mamei ei.

„Oameni buni care cumva prezentați simptomele covid 19 tratați-vă cum puteți acasă….să nu cumva să ajungeți la Spitalul Mavromati Botoșani o mizerie de spital că într-o săptămână vă este luată viața cu o cruzime de nedescris….sunt scene de groază acolo. Vă povestesc un pic cazul mamei mele care vinerea trecută ajunge în stare bună la ei…..odată ajunsă acolo nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită……dar cel puțin comunicam cu ea prin telefon….după două zile asistentele îi închid telefonul pt a nu mai putea lua legătura cu noi să ne povestească realitatea din acest infern…..este sedată deși dacă era întra-adevăr sub tratament se vedeau efectele… Sedarea nu era încă necesară o sedează zic ei ca să o liniștească să își facă efectul tratamentul neadministrat…. de aici s-a pierdut orice legătură cu ea…. iar ieri la ora 15:00 este decedată aflând din surse cunoscute……oameni buni ei nici la ora asta nu au sunat să declare decesul…..cum e posibil așa ceva? Puneți-vă întrebarea cam cum se ocupă de pacienți dacă se întâmplă toate astea? Spital de mizerie și plin de incompetenți care în loc să salveze vieți le iau cu o cruzime de nedescris. Chinurile prin care a trecut mama mea de 56 de ani fără nici o boală cronică care încă avea zile sunt ferm convinsă dacă i se administra măcar un tratament potrivit acestui virus… SĂ VĂ FIE RUȘINE PERSONAL DE MIZERIE!!!!”, este mesajul postat pe facebook.

Mesajul a avut foarte multe comentarii, inclusiv de la oameni care au mai trăit experiențe similare în spitalele românești și de la oameni revoltați.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad