Connect with us

Administratie

Străzi inundate, copaci rupți și acoperiș luat de vânt FOTO&VIDEO

Published

on

Ploaia torențială și vântul puternic au creat mari probleme în municipiul Botoșani. Pompierii și voluntarii au intervenit timp de mai multe ore pentru a scoate mașinile rămase în apa care a acoperit carosabilul și pentru a îndepărta copacii căzuți.

Județul Botoșani s-a aflat sub incidența a opt avertizări nowcasting “Cod Portocaliu” de ploi torențiale, grindină de dimensiuni medii și vânt puternic. Primele efecte ale fenomenelor meteo prognozate au fost sesizate după ora 20.00. Astfel, de la ora 20.21 până 21.55, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani s-au înregistrat 18 apeluri.

Pompierii militari și voluntari au intervenit pentru înlăturarea unor copaci căzuți pe mai multe străzi din municipiul Botoșani (Bulevardul Mihai Eminescu, Dragoș Vodă, Parcul Tineretului), dar și la Brehuiesti și Albești, pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș desprinse de pe un bloc situat pe strada Ion Elefterescu din municipiul Botoșani și degajarea a trei autoturisme surprinse de apă în intersecția străzilor Împărat Traian cu  Octav Onicescu.

Județul Botoşani rămâne sub atenționare de Cod Galben de ploi pana pe 15 iunie, la ora 10.00.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )