Connect with us

Administratie

Noile autobuze vor fi parcate în zona gării. Cătălin Flutur: “Vreau să dau un răspuns celor care au cârcotit…” / VIDEO

Published

on

Autobuzele achiziționate în leasing operațional de către societatea Eltrans vor fi parcate în apropierea gării din municipiul Botoșani, pe un teren care aparține CFR-ului. Eltrans va plăti o chirie lunară de 660 de lei.

Dupa achiziția celor nouă autobuze, au apărut discuții cu privire la parcarea lor pe timpul  nopții. Primarul Cătălin Flutur a anunțat două variante luate în calcul iar la scurt timp viceprimarul Cosmin Andrei a avut o reacție, spunând că soluția cea mai bună ar fi în curtea societății Eltrans. Până la urmă, s-a decis ca autobuzele să fie parcate în zona gării, pe un teren care aparține CFR-ului. Primarul Cătălin Flutur spune că este cea mai  bună soluție din punct de vedere financiar deoarece Eltrans va plăti o chirie modică pentru acea suprafață de teren.

„Cred că este cea mai bună soluție pe care puteam să o găsim. Vreau să dau și un răspuns celor care au cârcotit în această perioadă. Nu s-a făcut niciun business cu nicio firmă privată. Am lucrat cu statul, am lucrat cu CFR-ul. Este o autogară pe care ei nu o foloseau. Autobuzele acolo le parcăm. Ni se pare cea mai bună variantă și cu costuri foarte mici. În orice altă parte, costurile erau de trei-patru mai mare. De ce nu în curtea Eltrans? Acolo este un litigiu, o bucată de teren a fost retrocedată. Vreau să spun că toată curtea Eltrans intră programul european de reabilitare. Intră în reabilitare depoul și liniile din curtea Eltrans. Noi predăm acea suprafață celui care va face construcția”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )