Connect with us

Sport

Justin Ștefan: „Avem posibilitatea să reprogramăm meciul inclusiv la începutul săptămânii viitoare”

Published

on

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a anunțat că meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani ar putea să se dispute la începutul săptămânii viitoare, dacă nu vor apărea cazuri noi la cele două cluburi.

“Meciul de mâine se va amâna pentru o dată ulterioară. Am comunicat deja lucrul acesta cluburilor. Înţeleg că acea persoană s-a deplasat separat de restul grupului, împreună cu un kinetoterapeut şi cu încă o persoană. Se aşteaptă încă o testare. Există posibilitatea ca acea testare să fie negativă.

Dacă în cadrul anchetei epidemiologice se va stabili că nu au fost jucătorii în contact cu persoana testată pozitiv, nu e absolut nicio problemă, avem posibilitatea să reprogramăm meciul inclusiv la începutul săptămânii viitoare sau spre mijlocul ei”, a declarat Justin Ştefan, la Telekom Sport.

ustin Ştefan a subliniat că FC Botoşani nu riscă să piardă la masa verde. Mai mult, în cazul în care se adevereşte că medicul nu a intrat în contact cu echipa, partida ar putea avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare, a precizat Justin Ştefan.

“Am înţeles de la domnul Iftime că el nu a stat în contact cu jucătorii. L-am rugat să vă pot spune acest lucru. Mi-a permis să vă spun acest lucru. I-am oferit domnului Iftime două asigurări foarte clare. Dacă se va stabili acest lucru. Meciul se va juca la începutul săptămânii viitoare şi în niciun caz nu riscă să piardă meciul”, a adăugat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, la Telekom Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad