Connect with us

Sport

Medicul echipei FC Botoșani a fost depistat cu COVID

Published

on

Petre Rădăuceanu, medicul echipei FC Botoșani a fost depistat pozitiv la testul COVID făcut înaintea meciului de la Craiova. Oficialii FC Botoșani au anunțat deja Liga Profesionistă de Fotbal și urmează să se ia o decizie dacă partida de mâine seară se va disputa.

Medicul Petre Rădăuceanu spune că este asimptomatic și că se simte foarte bine iar acum așteaptă să vadă ce vor decide reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

“Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus pentru Monitorul medicul Petre Rădăuceanu.

Reprezentanții clubului FC Botoșani spun că medicul Petre Rădăuceanu nu a intrat în contact cu jucătorii. El a făcut deplasarea la Craiova cu o mașină în care mai erau doi reprezentanți ai clubului. Lotul echipei FC Botoșani a ajuns astăzi la Craiova, urmează să se facă o anchetă epidemiologică iar ulterior se va decide dacă meciul de mâine seară se va disputa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad