Connect with us

Sport

Jucătorii și staff-ul FC Botoșani revin în această noapte acasă și intră în izolare

Published

on

După ce oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunțat că meciul de mâine seară va fi amânat, lotul FC Botoșani va reveni în această noapte acasă.

Potrivit jurnaliștilor din Craiova, jucătorii și antrenorii FC Botoșani au părăsit deja hotelul și se vor întoarce acasă cu un autocar. Ei vor trebui să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile iar medicul Petre Rădăuceanu va rămâne internat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Craiova.

După ce a venit confirmarea oficială a infectării cu COVID a medicului Petre Rădăuceanu, reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal au anunțat amânarea meciului Universitatea Craiova – FC Botoșani care urma să se joace mâine de la ora 20.00.

„Pregătim adresele către cele două cluburi, le informăm că meciul va fi amânat pentru o dată ulterioară. În acest moment se deschide o anchetă epidemiologică, Direcția de Sănătate Publică stabilește cu ce persoane a intrat în contact medicul iar persoanele respective sunt izolate timp de 14 zile. În a 5-a zi se mai face un test PCR la toată echipa, atât echipa cât și staff-ul. DSP Craiova analizează speța și din câte înțeleg, se analizează dacă vor fi izolați la Craiova sau la Botoșani”, a spus Justin Ștefan la DigiSport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad