Connect with us

Cultura

Filarmonica Botoșani va concerta în fiecare vineri seară, în parcul de agrement Cornișa

Published

on

La inițiativa Managerului MIHAI SÎRBU şi a impresarului artistic, C. LIVIU SORINEL, Filarmonica “George Enescu” din Botoşani propune publicului larg, în actualul context şi cu respectarea normelor sanitare şi organizatorice în vigoare, un program-proiect special pentru această vară, de “REAPROPIERE SOCIALĂ ŞI TERAPIE PRIN MUZICĂ”!

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoşani şi Consiliului Local, concertele vor avea loc în Amfiteatrul parcului de agrement de la Cornişa. Repertoriul va fi unul diversificat iar soliştii invitați în concertele filarmonicii vor fi mulți, de notorietate artistică şi diferite genuri muzicale.

De la cea simfonică clasică la acompaniament pentru solişti de operă şi operetă, de la piese muzicale de largă popularitate la valsuri şi tangouri argentiniene, de la muzică de divertisment din coloane sonore cinematografice celebre(muzică din filme) la acompaniament pentru solişti de pop, muzică uşoară şi pop rock, filarmonica vă propune o vară “răcoroasă” în serile de vineri, de la ora 19.00, în Amfiteatru!

În plus, Filarmonica va susține ocazional concerte gratuite pe Pietonalul Unirii cât şi în foişorul din centrul parcului “Mihai Eminescu” cu orchestra de suflători (fanfara) în zilele de sâmbătă sau duminică, cât şi cu alte formule de orchestră precum şi alți solişti/formații/muzicieni ce vor fi invitații Filarmonicii!

Detalii despre programul instituției precum şi alte amanunte despre spectacolele ce vor fi programate le veți putea găsi curând pe adresa oficială www.filarmonicabotosani.ro cât şi pe pagina de Facebook- Filarmonica Botoşani.

„Considerăm că apropierea socială este o calitate specifică doar omului de la care acesta nu trebuie a se îndepărta sub nicio formă! Iar prin muzică, singura care vorbeşte peste tot în lume pe aceeaşi limbă, se leagă cele mai frumoase prietenii, apropieri şi trăiri!Este cea care are grijă atât de sănătatea minții tale cât şi a trupului, dezvoltă curajul, ea te înalță către dragoste şi către cele mai mărețe sentimente! Fă-ți singur această vară mai veselă şi melodioasă, vino alături de noi şi… TRĂIEŞTE MUZICA!”, este mesajul transmis de impresarul Liviu Sorinel, cel care a organizat în luna ianuarie Concertul pentru Anul Nou, un eveniment la care au participat peste 2000 de oameni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad