Connect with us

Politica

Lucian Borfotină: “Nu mai suntem pe timpul lui Ștefan cel Mare. Oamenii trebuie să aibă asfalt pe acele străzi”

Published

on

În municipiul Botoșani sunt multe străzi care arată mai rău decât ulițele din satele județului. Astă susține Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, care în ultimele zile a fost pe mai multe străzi din municipiu Botoșani și a discutat cu oamenii nemulțumiți.

“Zilele trecute am luat la pas zona din spatele străzii Împărat Traian. Dacă nu v-aș fi spus lucrul acesta și aș fi postat doar o fotografie ați fi crezut că e făcut într-o comună din județ, dar nu este așa. Sunt străzi chiar din municipiul Botoșani, străzi pe care nu știu câți dintre aleșii locali au fost vreodată să le vadă: Str. Izvoarelor, str. Tomis, str. Mușat Vodă, str. Vulturului, str. Cașin, str. Havuzului, str. Barbu Lăzăreanu, str. Vâlcele și multe altele.

Sunt sigur ca mulți din consilierii municipali nici nu au auzit de ele, însă sunt străzi cu mii de persoane care votează de fiecare dată, însă aceștia nu beneficiază de asfalt, chiar dacă trăiesc la doi pași de centrul orașului. Pe unele străzi e greu să te deplasezi și pe jos, nu mai spun cu mașina, pentru că oamenii din zonă se plâng că-și rup cauciucurile zilnic sau agață baia de ulei a mașinii dacă nu ocolesc bine pietrele aruncate acolo.

Suntem în 2020, oamenii trăiesc într-un municipiu, însă au condiții poate mai proaste decât au unii oameni ce trăiesc în zona rurală.

Dragi aleși locali, oamenii trebuie să aibă asfalt pe acele străzi. Nu mai suntem pe timpul lui Ștefan cel Mare, când oricum erau străzi de piatră mult mai bune. Botoșănenii merită mai mult respect!”, este mesajul transmis de Lucian Borfotină.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad