Connect with us

National

Orban AVERTIZEAZĂ: ”Orice creștere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi RESTRICȚII”

Published

on

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că orice creștere semnificativă a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus poate să ducă la noi restricții, însă a afirmat că numai după o zi nu poate fi făcută o analiză pertinentă. Joi au fost 238 de cazuri noi, iar vineri aproape 200.

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, despre cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a raspuns:

“Asteptam sa vedem evolutia. Numai pe baza numarului de persoane diagnosticate pozitiv intr-o zi nu e bine sa formulezi opinii. Sigur ca e un semnal de alarma si va trebui sa urmarim cu si mai mare atentiece se va intampla”.

Premierul a transmis din nou indemnul la responsabilitate si respectarea masurilor de protectie.

“Indemnul meu pentru romani este acelasi: protejati-va, purtati masca, respctati distanta fizica de protectie sanitara, nu interactionati de aproape cu oamenii. Rolul acestei relaxari, o relaxare graduala care – asteptand ca romanii sa respecte regulile asa cum le-au respectat – este sa putem sa tinem sub control raspandirea acestuia virus”, a mai afirmat Orban.

Premierul a avertizat ca, daca numarul de cazuri creste semnificativ se va ajunge la noi restrictii. “Orice crestere semnificativa a numarului de cazuri poate sa conduca la noi masuri de restrictii”, potrivit ziare.com

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )