Connect with us

Evenimente

Au ajuns primele patru autobuze. Primarul le-a așteptat la intrarea în municipiul Botoșani

Published

on

În cursul zilei de astăzi, au ajuns în municipiul Botoșani patru din cele nouă autobuze ISUZU, achiziționate în leasing operațional de Eltrans, pentru înlocuirea tramvaielor.

Cele nouă autobuze, vor asigura transportul botoșănenilor pe liniile 101 și 102 în perioada cât se vor executa proiectele cu finanțare europeană pentru modernizarea căii de rulare și achiziția de tramvaie noi.

„Primarul Cătălin Flutur a ținut să testeze noile autobuze încă de la sosirea lor în oraș. Însoțit de managerul Eltrans, Victor Ivănescu, primarul a constatat cum arată autobuzele, de ce facilități dispun, dar și cum funcționează, deplasându-se de la intrarea în oraș și până la depoul Eltrans, acolo unde au fost parcate, provizoriu, aceste prime patru autobuze. În următoarea perioadă vor mai ajunge la Botoșani încă patru autobuze, parte din același contract cu compania ISUZU. Vagoanele Tatra, aflate acum în circulație, vor fi retrase ulterior la depou, iar botoșănenii vor putea circula în condiții moderne și civilizate cu noile autobuze”, se precizează în comunicatul Primăriei Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad