Connect with us

Politica

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: `Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?

Published

on

Sunt politician tânăr , însă experiența  în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie , iar o strategie pe termen mediu și lung e necesară oricărui tip de dezvoltare. Pentru că un oraș să crească și să se dezvolte în mod inteligent și sustenabil e nevoie de o administrație deschisă și transparenta. Nu ai cum să realizezi lucruri mari , dacă nu reușești mai întâi să definești lucrurile mari.

Așa că voi lansa câteva proiecte , iar unul dintre ele este o provocare către toți locuitorii municipiului Botoșani. Proiectul constă în a atrage cât mai multe răspunsuri la următoarea întrebare: “Ce îți dorești de la viitorul tău  Primar?“

Pentru început vreau să aflu opinia oamenilor , să dialoghez cu ei , lucru pe care restul politicienilor l-au uitat în ultima vreme.

Lasă un comentariu la această postare , iar peste o saptamana – cand se va incheia acest proiect- 6 iunie 2020,  voi alege cel mai elocvent răspuns , mă voi întâlni cu acea persoană , punem o camera pe bord care să filmeze locurile din față , vom face un tur prin tot orașul , și împreună vom vedea ce trebuie făcut , de la Teatru , la Cornișa, Stadion , sala Polivalentă , Lebăda , Drumul Tătarilor , străzile de la periferie , zona industrială , zona Formens , ieșirea spre Iași și Ștefănești.

În acest timp o să vorbim despre gropi , tramvaie , parc industrial , locuri de parcare, locuri de muncă lipsa  , lipsa infrastructură și alte subiecte legate de bună dezvoltare a orașului Botoșani prin viziunea unui cetatean simplu .

Începem cu problemele municipiului , după care ne vom axa pe problemele întregului județ. Fiecare localitate , fiecare zona are probleme specifice care trebuiesc abordate clar și cu profesionalism.

Dezvoltarea botosaniului nu poate avea loc fără un dialog onest , coerent și sincer între politicieni , factorii de decizie , societatea civilă și cetățenii implicați.

Mă aștept la comentarii răutăcioase , însă o dată cu intrarea în politică mi-am asumat acest lucru. Însă sper că măcar 80% din comentarii să fie constructive , să ne ajute să ne creem o opinie despre dorințele botosanenilor și viziunea lor pe termen lung că și locuitorii acestui oraș.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )