Connect with us

Administratie

INCREDIBIL. Cele opt autobuze stau în port pentru că nu are cine să le aducă la Botoșani

Published

on

În urmă cu vreo două săptămâni, autoritățile locale au anunțat cu surle și trâmbițe că au ajuns în România opt din cele nouă autobuze achiziționate de Eltrans, care vor înlocui actualele tramvaie din municipiul Botoșani.

Autobuzele au ajuns în portul Constanța dar nu are cine să le aducă în municipiul Botoșani. Eltrans are doar vatmani, nu și șoferi de autobuz. Au trimis o parte din vatmani la școala de șoferi dar odată cu intrarea în Starea de Urgență, cursurile au fost suspendate. Conducerea Eltrans a decis între timp să angajeze vreo șase-șapte șoferi profesioniști pentru a aduce autobuzele în Botoșani.

„Semnarea contractului pe linia 101 ne-a permis să facem licitația pentru autobuze. Autobuzele sunt ajunse în România, sunt în port dar nu sunt șoferii care să le aducă la Botoșani. Ele sunt venite de la Istanbul. Noi am început școlarizarea vatmanilor în februarie, a venit pandemia și s-au închis toate școlile de șoferi. Cei de la Eltrans vor aduce șoferi profesioniști și din mediul extern. șapte posturi. Celelalte vor fi ocupate de salariații Eltrans care fac acum școala de șoferi”, a spus primarul Cătălin Flutur care a adăugat că în luna iunie vor fi puse în circulație autobuzele.

„Ar fi culmea să avem autobuzele și să ne uităm la ele”, a adăugat Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad