Connect with us
banner ad

Administratie

Licitația la Teatrul Eminescu se organizează în august. C. Flutur: „Eu chiar cred că vor începe lucrările anul acesta”

Published

on

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că s-au finalizat lucrările de consolidare a clădirii Teatrului Mihai Eminescu iar în luna august se va organiza licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de reabilitare.

Edilul municipiului Botoșani susține că înaintea organizării licitației pentru execuție trebuie revizuit proiectul. El este optimist că investiția de cinci milioane de euro va demara în toamna acestui an și că nu vor mai fi problemele din trecut.

„Am terminat partea de consolidare. În proporție de sută la sută e terminată partea de consolidare. Suntem la a doua licitație pe care o ținem, am mai ținut una, de revizuire a documentației. Aveam documentația, proiectarea, costuri dar între timp s-a schimbat totul. S-au schimbat salariile. Trebuie să facem o revizuire a documentației de execuție. Termenul de depunere a ofertelor este 9 iunie. Trebuie două luni pentru această revizuire iar în luna august facem licitația pentru finalizarea lucrărilor. Foarte important este că sunt bani. Eu chiar cred că vor începe lucrările anul acesta”, a declarat Cătălin Flutur.

Primăria municipiului Botoșani a mai avut o finanțare europeană în valoare de patru milioane de euro pe care a pierdut-o fostul primar Ovidiu Portariuc în 2015. Între timp, s-a obținut o nouă finanțare și au putut fi executate lucrările de consolidare urmând să înceapă și modernizarea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )