Connect with us

Sport

Super transfer realizat de CSM Botoșani

Published

on

Oficialii CSM Botoșani au reușit să realizeze un transfer foarte important în lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Portarul Daniel Bobeică (26 de ani) a semnat de curând un contract valabil pe 3 sezoane.

Daniel Bobeică a început să practice handbalul la LPS Botoșani, după care a jucat la CSS Bacău, CSM Bacău, Știința Municipal  Dedeman Bacău , CSU Suceava și HC Buzău.

„Am venit la Botoșani pentru un nou început, după o accidentare foarte grea. Îmi doresc foarte mult să joc la echipa locală. Lotul este foarte omogen. De la începutul sezonului băieții au arătat că sunt foarte uniți. Îmi doresc să joc, să-mi revin, mi-a plăcut proiectul de la Botoșani și vreau să ajut echipa să-și atingă obiectivele”, a spus Daniel Bobeică.

“Așa cum am promis, dorim să facem performanță iar Daniel este primul dintre transferurile pe care ni le-am propus pentru a crește nivelul de performanță al echipei. Faptul că este botoșănean, a contat foarte mult în alegerea noastră. Ne dorim în continuare să promovăm în Liga Zimbrilor și pentru asta vrem să le mulțumim domnului Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa. Suntem siguri că atât Primăria cât și Consiliul Local, ne vor sprijini în demersul nostru”, a precizat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad