Connect with us
banner ad

AGRICULTURA

Fermier botoșănean urmărit și amenințat de mai mulți indivizi. “Lucrăm cu paza lângă noi ” VIDEO

Published

on

Lucrurile par a fi scăpate de sub control în județul Botoșani. După scandalul de pe terenurile Stațiunii de Cercetare Popăuți, într-o altă zonă a județului, un fermier botoșănean a fost urmărit, amenințat și chiar agresat de mai mulți indivizi.

Tiberiu Nichiteanu este unul dintre cei mai mari fermieri din nordul județului Botoșani și lucrează peste 1300 de hectare de teren. De ceva vreme, fermierul botoșănean a început să primească amenințări, să fie urmărit pe drumurile din comună și chiar a fost agresat în fața locuinței. A făcut plângere la Poliție dar așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, nu s-au luat niciun fel de măsuri. Văzând că degeaba se adresează instituțiilor statului român, Tiberiu Nichiteanu a încheiat un contract cu o firmă de pază și protecție și de fiecare dată când merge să efectueze lucrări pe câmp, este însoțit de un agent de pază înarmat.

Fermierul botoșănean ne-a spus că în această dimineață era împreună cu câțiva angajați pentru a efectua lucrări agricole iar la un moment dat, în zonă și-au făcut apariția câțiva indivizi cu scopul de a-l intimida și amenința. Văzând că sunt filmați și văzând agentul de pază înarmat, aceștia au plecat. Fermierul botoșănean susține că de mai multe ori a fost urmărit și amenințat de acești indivizi și că a depus sesizări la Poliție dar nu s-au luat măsuri.

„Agricultura salvează România !! Dar întreb Poliția și Parchetul din Botoșani de ce trebuie să lucrăm cu paza lângă noi ?? De ce indivizii din imagine își permit să nu respecte legea și să amenințe în continuu?? Seamănă cu situația de la Stațiunea”, este mesajul postat de Tiberiu Nichiteanu.

Fermierul botoșănean spune că amenințări a primit atât el cât și tatăl lui, primarul comunei Rădăuți Prut. Din câte se pare, acest conflict are mai degrabă o conotație politică deoarece individul care a recurs la amenințări este membru PMP.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )