Connect with us

Administratie

Se redeschid terenurile de tenis și zona de escaladă din Cornișa

Published

on

Parcul de agrement Cornișa s-a redeschis parțial. Începând de astăzi botoșănenii pot  intra în parcul de agrement dar fără autoturisme.

Conducerea Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement a luat decizia de a redeschide parcul de agrement Cornișa dar numai pentru plimbare, mers cu bicicleta sau cu rolele. Deocamdată, nu se permite accesul cu autoturismele în incinta parcului, căile de acces fiind în continuare blocate. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a făcut un apel către cetățenii municipiului să respecte toate regulile de igienă și distanțare astfel încât să nu existe risc de infectare.

„Parcul Cornișa este deschis începând de astăzi pentru toți doritorii de mișcare. Pot veni să alerge, să meargă cu bicicleta, trotineta, cu rolele. Îi așteptăm pe toți botoșănenii să vină aici dar îi rugăm să respecte toate regulile de distanțare socială, regulile de igienă, de comportament în spațiile publice. Traficul auto încă nu îl deschidem pentru că încercăm să ținem sub control ceea ce se întâmplă aici. Așteptăm din partea Comisiei de Sistematizare rutieră să ne aprobe cererea noastră de a închide pe timpul nopții traficul auto în parc”, a precizat Eugen Țurcanu.

În cursul acestei săptămâni vor fi deschise și cele șase terenuri de tenis de câmp, plus o  parte din zona de escaladă.

„Până la sfârșitul săptămânii, intenționăm să deschidem cele șase terenuri de tenis de câmp. De asemenea, vom deschide două trasee de escaladă. Vom dezinfecta după fiecare utilizare atât la tenis cât și la escaladă”, a adăugat directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad