Connect with us

Sanatate

Director DSP, după reinfectarea unei asistente: „Nu a dezvoltat anticorpi și atunci e o recădere a bolii”

Published

on

O asistentă a Spitalului Județean Mavromati a fost găsită din nou infectată cu virusul SARS-COV2. Femeia în vârstă de 43 de ani s-a infectat la începutul lunii aprilie, a urmat tratamentul, a stat timp de 14 zile în izolare după care a revenit la Spitalul Județean Botoșani.

După o perioadă scurtă în care a lucrat, aceasta a fost din nou testată iar rezultatul a fost pozitiv. Reprezentanții DSP Botoșani spun că asistenta nu a dezvoltat anticorpi și de aceea boala a reapărut.

„Mai mult ca sigur, doamna nu a dezvoltat anticorpi și atunci e o recădere a bolii. Noi am recomandat internarea. Spitalul Județean, prin epidemiologul spitalului va lua măsurile necesare”, a precizat Monica Adăscăliței, director DSP Botoșani.

Între timp, asistenta a fost internată în spital și urmează să fie testată a doua oară. „Nu există infecție a doua oară. Este o recădere a bolii. Asta arată studiile chinezești. La două luni și jumătate poate apărea o recădere a bolii”, spune Radu Malancea, managerul Spitalului Județean Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad