Connect with us

Economic

Salonul La Brici se redeschide pe 15 mai / VIDEO

Published

on

Începând de vineri dimineața, salonul La Brici se redeschide și va funcționa la aceeași capacitate ca înaintea pandemiei. Managerul La Brici a luat deja o serie de măsuri pentru protecția clienților și personalului astfel încât să nu existe riscul infectării cu coronavirus.

Încă de la intrare, clientul va primi o pereche de botoșei și va trebui să se dezinfecteze pe mâini. De asemenea, clientul va fi obligat să poarte mască iar dacă nu are, va primi din partea salonului. Tot ca măsură de protecție, în următoarea perioadă se vor folosi doar pelerine de unică folosință.

Chiar dacă sunt cheltuieli suplimentare, Ciprian Andronache, managerul salonului La Brici, spune că tarifele nu vor fi majorare.

„Începem activitatea pe data de 15 mai. Ca și înainte, va fi doar pe bază de programare. Clienții sunt rugați să respecte programarea și să nu vină însoțiți. Norocul nostru este că dispunem de un spațiu de lucru foarte mare și putem aloca o distanță și de patru metri între clienți. Arhitectura salonului ne-a permis să nu scădem capacitatea de lucru. Tarifele vor rămâne la fel. Clienții vor beneficia în continuare de campania pe care am anunțat-o la începutul anului, nu se va încasa nimic în plus”, a precizat Ciprian Andronache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad