Connect with us

National

Nelu Tătaru: Este posibil să ridicăm carantina în Suceava

Published

on

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat miercuri seară că este posibil să fie ridicată carantina în Suceava. Declarația a fost făcută în exclusivitate la „Legile puterii”, la Realitatea PLUS.

Întrebat daca se va ridica în Suceava carantina, ministrul a raspuns ca „da, exista  posibilitatea sa fie ridicata carantina in Suceava. (…) Vom ridica carantina daca decid Institutul National de Sanatate Public si Comitetul pentru situatii de urgenta”.

„Institutul National de Sanatate Publica si Centrul Bolilor transmisibile au facut un raport. (…) E destul de reala posibilitatea sa ridicam (carantina – n.red.). Dar în Suceava avem acum focare în camine de batrani, persoane institutionalizate, medici infectati”, a mai precizat Nelu Tătaru, la „Legile puterii”, de la Realitatea PLUS.

Carantina totală în Suceava și în alte opt comune limitrofe a fost instituită din 30 martie, prin Ordonanta militara nr.6. Cele opt comune sunt Adâncata, Salcea, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei. De o lună și jumătate, în Suceava si zonele limitrofe nu a fost permisă decât intrarea și ieșirea transportului de marfă, a persoanelor care nu locuiesc în zonă si au activitati economice.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad