Connect with us

Sport

Cluburile din Liga 1 se orientează către jucători români. Cornel Șfaițer: „Acum este o oportunitate să fie promovați”

Published

on

În următorii ani vom vedea mai puțini jucători străini în prima ligă din România. Asta consideră Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, în prezent managerul clubului Sepsi OSK.

Cornel Șfaițer spune că după această pandemie de coronavirus, fotbalul românesc se va schimba și că multe cluburi vor miza pe jucători români, de perspectivă și care pot fi vânduți. Sepsi OSK deja are o strategie de promovare a jucătorilor din propria academie iar Cornel Șfaițer a anunțat numele unor tineri jucători talentați care vor face pasul către prima echipă.

„Am mai spus-o că sunt total de acord să investim în tineri, în jucători români. Să ne repoziționăm. Să dăm încredere jucătorilor români, din Liga2, Liga3. Avem copii talentați. Acum este o oportunitate să fie promovați jucătorii români. La Sf. Gheorghe avem o academie cu 430 de copii. Eu am adus deja câțiva copii talentați. Mă refer la Dumitrescu, un fundaș stânga care este căpitanul la U19. Dragomir, un mijlocaș central, număr 10, super talentat. Un Popescu, mijlocaș central. Îi avem pe Carnat, Ștefănescu, Dumiter care deja joacă la Liga 1. Mai sunt copii pe care îi vom lua lângă noi. Avem o grupă bună la 2004-2005. Sepsi este abia în al treilea an de Liga 1. Avem condiții de pregătire, echipament. Unul dintre obiectivele clubului este să se dezvolte în zona academiei”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad