Connect with us
banner ad

Administratie

Proiect de 1,2 milioane de euro în comuna Rădăuți Prut. „Astăzi dăm ordinul de începere a lucrărilor”

Published

on

Luna aceasta începe asfaltarea mai multor drumuri din comuna Rădăuți Prut, investiția fiind de peste 1,2 milioane de euro. În total, se vor asfalta șase kilometri de drum comunal în localitățile Rediu, Rădăuți Prut și Miorcani.

Inițial, finanțarea a fost de un milion de euro dar pentru că a crescut prețul materialelor și s-au majorat salariile a fost necesară suplimentarea sumei. După aproximativ patru ani în care s-a obținut finanțarea, s-au făcut licitații, s-a realizat proiectul tehnic și s-au obținut avizele necesare, lucrările vor fi demarate.

„Avem un proiect pe măsura 7.2, fonduri europene. Este vorba de cinci kilometri de asfalt și un kilometru pentru drumurile adiacente. Am semnat contractul cu firma care a câștigat licitația, astăzi dăm ordinul de începere a lucrărilor și până la sfârșitul lunii mai sper să înceapă lucrările. Vom începe cu asfaltarea la Rediu pentru că sunt probleme mai mari după care continuăm la Rădăuți și Miorcani. Valoarea proiectului este 6 milioane de lei iar termenul de execuție este de zece luni”, ne-a spus Viorel Nichiteanu, primarul comunei Rădăuți Prut.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )