Connect with us
banner ad

National

Ludovic Orban, despre anularea amenzilor de către CCR: Este o decizie care mă ȘOCHEAZĂ!

Published

on

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații de presă, după decizia CCR de a declara neconstituționale amenzile aplicate în perioada stării de urgență.

Ludovic Orban consideră că CCR, prin decizia sa, pune de partea minorității care încalcă legea. Premierul s-a declarat șocat de verdictul CCR, pe care îl consideră unul politic.

”Exact ca și alte decizii luate de CCR în perioada lui Dragnea, și decizia asta arată că actuala Curte este de partea celor care încalcă legea și regulile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respectat reglementările impuse în perioada stării de urgență prin ordonanțe militare.

Prin această decizie, Guvernul, autoritățile sunt împiedicate să apere starea de sănătate a românilor. Este o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și care este în favoarea celor care încalcă legea”, a declarat Ludovic Orban.

”Îmi pare rău că trebuie să spun așa, dar este o invitație pentru fiecare cetățean la nerespectarea legii. Este un îndemn la anarhie și la un comportament incorect.

Vom analiza noul context și vom găsi cele mai bune soluții pentru a opri răspândirea virusului și pentru a putea relua activitatea economică, în context de risc minimizat”, a mai completat Ludovic Orban.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )