Connect with us

Administratie

Lucrări demarate pe două drumuri județene

Published

on

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a demarat lucrările de reparații pe două drumuri județene incluse în programul pentru anul 2020 și urmează alte două drumuri.

Potrivit reprezentanților DJDP, județul a fost împărțit în două zone de lucru, nord și sud, pentru ca lucrările să se poată desfășura concomitent. Începând de ieri, utilajele sunt prezente pe două tronsoane de drumuri județene. Este vorba de DJ 208 C Orășeni Deal – Mesteacăn: pe porțiunea cu 3 benzi de circulație (între satul Orășeni Deal și intersecția cu drumul comunal spre Orășeni Schit). Se efectuează lucrări pregătitoare în vederea turnării unui covor asfaltic într-un strat ce va asigura continuitatea stratului de asfalt turnat anul trecut. De asemenea, au început lucrările pe DJ 208 H Baisa – Corni. Se efectuează lucrări premergătoare turnării covorului asfaltic (reparații fundație drum), urmând ca la finalizarea acestora să fie turnat covor asfaltic în două straturi.

În zilele următoare se vor demara lucrări și pe DJ 292 Dorohoi – Broscăuți unde se va turna covor asfaltic într-un strat până la ieșirea din Broscăuți și pe DJ 291 C Hilișeu Horia – Pomârla, se va turna covor asfaltic într-un strat.

Pe lângă aceste lucrări de reparații și întreținere, au fost semnate contractele și se vor demara și lucrările pentru stabilizarea a doi versanți. Este vorba de proiectele: Consolidare versant şi modernizare DJ 293, Dumeni–Havârna și Consolidare versant şi modernizare DJ 296, Roma-Nicșeni. Aceste două proiecte sunt derulate prin Compania Națională de Investiții.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )