Connect with us

Sport

Incertitudine în ceea ce privește reluarea pregătirii. V. Iftime: „Toți cei care vin trebuie să stea în carantină două săptămâni”

Published

on

După data de 15 mai, echipele din Liga 1 ar putea să-și  reia pregătirea dar deocamdată nu se știe în ce condiții. Oficialii FC Botoșani așteaptă clarificări de la autorități pentru a ști cum trebuie să procedeze în special cu jucătorii străini.

Foarte probabil, toți jucătorii străini vor fi testați și apoi vor sta două săptămâni în izolare, după care vor intra în programul de pregătire. Valeriu Iftime spune că a discutat cu toți jucătorii străini și că majoritatea vor reveni în Botoșani până pe 15 mai.

„Teoretic se spune că vom începe. Acum sunt tot felul de demersuri, care este circuitul și ce putem face pentru protecția jucătorilor și a celor din jur. Toți cei care vin trebuie să stea în carantină două săptămâni. Când vor veni în România, vor fi testați și îi vom ține într-o anumită stare de izolare timp de două săptămâni. Vor face antrenament separat. Cu siguranță vom putea organiza toate lucrurile astea dar trebuie mare atenție. În perioada următoare vor veni toți străinii, cu excepția argentinienilor. Foarte mult contează ce se va întâmpla după data de 15 mai, în celelalte țări europene. Important este să-i aducem în Europa. Trebuie să vedem care va fi limita restricțiilor după 15 mai și în funcție de asta ne vom organiza”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad