Connect with us

Evenimente

Doi botoșăneni găsiți morți lângă un canton din județul Sibiu

Published

on

Descoperire macabră în zona localității Boian, județul Sibiu. Doi bărbați în vârstă de 45 și respectiv 51 de ani, din județul Botoșani, au fost găsit morți.  

Cei doi erau angajați la o societate care se ocupă de exploatarea lemnului iar potrivit polițiștilor primul bărbat a fost descoperit în jurul orei 8, iar al doilea puțin după ora 10. Lângă ambii bărbați au fost găsite și două sticle cu spirt.

“La data de 5 mai 2020, în jurul orei 7.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeași dimineață, în jurul orei 10.17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ un kilometru față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trupurile bărbaților au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces.
“În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a adăugat Elena Welter.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad