Connect with us

Administratie

INVESTIȚIE de 2,5 milioane de euro în comuna Păltiniș

Published

on

Din toamna acestui an, o parte din locuitorii comunei Păltiniș vor beneficia de un sistem de un sistem de alimentare realizat de primăriei cu fonduri guvernamentale. Valoarea investiției este de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Primăria comunei Păltiniș a obținut finanțare în vederea realizării unui proiect de alimentare cu apă. Într-o primă etapă va fi realizată o rețea de aproape 20 de kilometri urmând ca ulterior să se extindă în localitățile Horodiștea și Cuzlău.

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor și la alimentarea cu apă. Constructorul a promis că în trei-patru luni finalizează lucrarea. Sunt 19,7 kilometri de rețea. Alimentarea se face din râul Prut, va fi stație de pompare, stație de clorinare și tot ce trebuie pentru a fi apa potabilă. Valoare este de aproape 2,5 milioane de euro. este un proiect PNDL. Noi am depus un proiect și pe fonduri europene dar nu am obținut finanțarea deoarece nu aveam o aglomerare de peste 2000 de locuitori. Toată localitatea Păltiniș va avea apă iar în anii următori vom extinde rețeaua în Horodiștea și Cuzlău”, a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad