Connect with us
banner ad

Sanatate

Ministrul Sănătății a cerut un control la Botoșani: „Există posibilitatea să demitem…”

Published

on

Livia Mihalache a fost suspendată din funcția de manager al Spitalului Județean Mavromati dar ministrul Sănătății ia în calcul demiterea acesteia. El a cerut un control la cea mai mare unitate medicală din județul Botoșani după care va lua o decizie.

La începutul acestei luni, Spitalul Județean Mavromati a trecut din subordinea Consiliului Județean Botoșani, în subordinea Ministerului Sănătății. A fost păstrată conducerea până în urmă cu o săptămână când ministrul Nelu Tătaru a decis să o suspende din funcția pe Livia Mihalache și să-l numească la conducerea unității pe medicul Radu Malancea. Decizia a fost luată deoarece jumătate dintre pacienții COVID din județul Botoșani sunt cadre medicale, majoritatea infectându-se în spital. Între timp, Tătaru a schimbat și directorul DSP Botoșani și a cerut un control.

„Există posibilitatea să demitem fostul manager. Eu vreau să văd o realitate, astăzi. Am văzut-o. Va fi și un control și o raportare pe care o va face noua directoare a DSP-ului. Va fi și o reevaluare a autorităților locale. După aceea, voi lua o altă decizie”, a spus Nelu Tătaru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )