Connect with us

Sanatate

Ministrul Sănătății a cerut un control la Botoșani: „Există posibilitatea să demitem…”

Published

on

Livia Mihalache a fost suspendată din funcția de manager al Spitalului Județean Mavromati dar ministrul Sănătății ia în calcul demiterea acesteia. El a cerut un control la cea mai mare unitate medicală din județul Botoșani după care va lua o decizie.

La începutul acestei luni, Spitalul Județean Mavromati a trecut din subordinea Consiliului Județean Botoșani, în subordinea Ministerului Sănătății. A fost păstrată conducerea până în urmă cu o săptămână când ministrul Nelu Tătaru a decis să o suspende din funcția pe Livia Mihalache și să-l numească la conducerea unității pe medicul Radu Malancea. Decizia a fost luată deoarece jumătate dintre pacienții COVID din județul Botoșani sunt cadre medicale, majoritatea infectându-se în spital. Între timp, Tătaru a schimbat și directorul DSP Botoșani și a cerut un control.

„Există posibilitatea să demitem fostul manager. Eu vreau să văd o realitate, astăzi. Am văzut-o. Va fi și un control și o raportare pe care o va face noua directoare a DSP-ului. Va fi și o reevaluare a autorităților locale. După aceea, voi lua o altă decizie”, a spus Nelu Tătaru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad