Connect with us

Economic

Un botoșănean a adunat la un loc peste 50 de producători locali și încurajează consumul de produse locale

Published

on

În plină pandemie de coronavirus, botoșănenii au început să se îndrepte către producătorii locali care în această perioadă s-au adaptat și au livrat produsele la ușa clienților.

Emanuel Corduneanu, un tânăr din municipiul Botoșani, a realizat un grup de facebook, cu scopul de a face legătura dintre producătorul local și cumpărător iar în aproximativ o lună a reușit să atragă peste 50 de producători din județul Botoșani.

„Cumpărați ceva de la magazinul de cartier, este român ca și dvs. Puteți da fuga până într-un magazin unde se lucrează manual, de aici puteți purta cu mândrie o iie , face parte din istoria neamului Românesc. Vă puteți îndulci cu dulciuri specifice românești gustul de altădată: cozonac , ciocolată, miere de albine naturală, șerbet ș.a.m.d. toate făcute de producători locali.

Puteți încerca și preparatele din carne , gustul, mirosul de afumătură, totul natural ce poate fi mai bun?

Dacă vă este poftă să gustați un vin bun și România are vinuri naturale: vin alb frăguță , căpșunică , zmeurică și orice alte soiuri vă recomandă cu drag producătorii.

Câte nu avem noi în țărișoara noastră mică? Merită promovate! Trebuie urgent tras un semnal de alarmă!!! Dacă în fiecare județ ar fi măcar o persoană preocupată să facă ceva în acest sens, economia ar crește, am mânca mai bine, mai sănătos ar fi o șansă pt fiecare dintre noi pt a se reînvesti în producția de larg consum iar toate acestea ar revitaliza economia. Mărfurile ar putea deveni mai ieftine și mai bune iar marele câștig este acela că banii ar rămâne în țară!!!

Pt a evolua am nevoie de fiecare dintre dvs pt a reuși sa fac ceva în acest demers al meu. Nu vreau să promit , încerc!!!”, este mesajul lui Emanuel Corduneanu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad