Connect with us

Administratie

COVID-19. Trei angajați ISU au fost internați în spital

Published

on

Trei angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au fost confirmați pozitiv la testul cu SARS-CoV-2. Cei trei sunt internați în spital și starea lor, potrivit medicilor, este bună. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

Contacții celor confirmați au fost izolați la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul cadrelor desemnate din cadrul instituției, în acest sens.

Deocamdată, nu este afectată activitatea de la nivelul inspectoratului. Încă de la începutul stării de urgenţă, la nivelul ISU Botoșani au fost luate toate măsurile pentru prevenirea infectării personalului cu noul tip de coronavirus, atât la nivelul subunităților de intervenție, unde au fost înființate patru noi puncte de lucru temporare, cât și la sediul inspectoratului, unde se lucrează în ture, de la 07.00 – 15.00 și 16.00 – 24.00.

La nivelul tuturor subunităților ISU se realizează periodic acțiuni de decontaminare și sunt luate măsuri pentru dezinfectarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad