Connect with us

Sport

Un club din Liga 1 a redus contractele jucătorilor cu 50%

Published

on

Conducătorii clubului Sepsi OSK au decis reducerea contractelor jucătorilor cu 50%, pe o perioadă de trei luni. Managerul clubului din Sf. Gheorghe spune că toți jucătorii au înțeles și au acceptat această diminuare.

Cornel Șfaițer a precizat că în momentul de față, clubul Sepsi OSK nu are probleme financiare, toate plățile sunt la zi și că decizia de a diminua contractele a fost mai mult o măsură precauție. Sepsi are în acest an un buget de șapte milioane de euro.

„S-au plătit integral salariile pe martie și s-a negociat o reducere a contractelor pentru următoarele trei luni. Am găsit înțelegere la jucători și s-au diminuat contractele cu 50% pentru trei luni de zile. Contractele sunt la zi, primele sunt la zi, chiriile la zi, obligațiile la stat sunt la zi. Deocamdată nu sunt probleme financiare dar a trebuit să ne luăm niște măsuri de precauție. E clar că în aceste trei luni scad și veniturile și nu vrem să ne dezechilibrăm financiar”, a spus Cornel Șfaițer care a mai precizat că lucrările la noul stadion din Sf. Gheorghe continuă, arena urmând a fi inaugurată în primăvara anului viitor.

„La stadion se lucrează în continuare. Chiar s-a lucrat într-un ritm foarte bun până acum. Până la sfârșitul anului, probabil se va finaliza urmând să se lucreze la gazon în primăvara anului viitor”, a mai spus Cornel Sfaițer.

#csakazosk #epitkezunk #construim #kitartas #perseverenta🔴Hajrá Sepsi OSK! / Hai Sepsi OSK!✅ Hajrá Szentgyörgy! / Hai Sfântu Gheorghe!

Publicată de Sepsi OSK pe Luni, 2 martie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )