Connect with us

Evenimente

Tânăr reținut după ce a tâlhărit o femeie de 77 de ani

Published

on

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ieri ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 28 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

In urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, in aceeași zi, acesta, in timp ce se deplasa pe Aleea Pictorului din municipiu, a deposedat o femeie de 77 de ani, de geanta pe care aceasta o purta pe umăr.

Autorul i-a smuls geanta victimei, iar în încercarea de a-și păstra bunul, femeia a căzut. Au fost desfășurate activități specifice, ocazie cu care polițiștii au stabilit traseul pe care autorul s-a deplasat, precum si alte date de interes operativ care au dus la identificarea acestuia in cel mai scurt timp.

De asemenea au fost identificate si bunurile sustrase de la persoana vătămată. Tânărul de 28 de ani a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, urmând ca in cursul zilei să fie prezentat Parchetului de pe langa Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. Instanța de judecată a respins propunerea organelor judiciare de arestare preventivă a tânărului de 28 de ani din municipiul Botoșani, care la data de 25 aprilie a.c. a tâlhărit o femeie de 77 de ani și au dispus arestarea la domiciliu a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad