Connect with us

Sport

Trei variante pentru finalul campionatului în Liga1. Cornel Șfaițer: „Turcia rămâne ultima variantă”

Published

on

În momentul de față sunt trei variante de disputare a meciurilor din play-off-ul și play-out-ului Ligii 1, două în România și una în Turcia. Conducătorii cluburilor nu sunt foarte încântați de propunerea privind disputarea meciurilor în Turcia.

Chiar dacă în Antalya sunt condiții foarte bune, temperatura ridicată din luna iunie și costurile mari îi determină pe oficialii cluburilor să nu ia în calcul o astfel de variantă. Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, spună că în momentul de față cluburile nu își permită cheltuieli suplimentare, mai că se anunță o perioadă complicată din punct de vedere economic.

„Turcia rămâne ultima variantă. După părerea mea, a fost o discuție la cald și majoritatea colegilor din Liga 1 nu doresc. Sunt niște cheltuieli suplimentare și puține cluburi își permit. Prima variantă este să jucăm acasă pentru că sunt mai ușor de organizat jocurile. A doua variantă este să se joace toate meciurile în București și în apropiere, gen Voluntari, Chiajna, Ploiești, Giurgiu. Eu spun că trebuie să avem răbdare și să vedem ce se întâmplă și în alte campionate din Europa. Să așteptăm data de 15 mai când trebuie să mișcăm lucrurile din toate punctele de vedere, atât economic cât și sportiv. Îmi doresc să terminăm campionatul pentru că sunt drepturile TV, sunt bani de care depinde fiecare club”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad