Connect with us

National

Streinu-Cercel, DEMIS de la șefia Comisiei științifice de la nivelul Ministerului Sănătății, după planul de izolare a bătrânilor

Published

on

Adrian Streinu-Cercel a fost demis din funcția de președintele al Comisiei științifice de la nivelul Ministerului Sănătății. Decizia a fost luată de ministrul Nelu Tătaru, după scandalul privind planul de izolare a bătrânilor încă trei luni. Cercel își păstrează funcția de la nivelul Institutului “Matei Balș”. Potrivit Realitatea PLUS, în locul lui a fost numită Adriana Pistol.

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19, informează Ministerul Sănătăţii.

“Conducerea Ministerului Sănătăţii a decis modificarea Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialişti în boli infecţioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum şi înlocuirea prof. dr. Adrian Streinu Cercel din funcţia de preşedinte al acestei comisii”, afirmă sursa citată, într-o informare transmisă joi.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad