Connect with us

Sport

Stadionul din Pomârla va purta numele unui fost fotbalist al FC Botoșani. VEZI cum va arăta / GALERIE FOTO

Published

on

În perioada imediat următoare vor începe lucrările la suprafața de joc a stadionului din comuna Pomârla urmând ca în toamnă să fie realizată o extindere a tribunei și vestiarelor.

Lucrările la baza sportivă a comunei Pomârla se vor relua în această primăvară urmând a fi montat un covor sintetic pe suprafața de joc. De asemenea, vor demara lucrările de extindere a bazei sportive urmând a fi realizate o tribună oficială, o sală de fitness și o parcare. Această bază sportivă va putea găzdui din 2021 inclusiv meciuri de Liga a 2-a la fotbal.

Noul stadion din Pomârla va purta numele fotbalistului Andrei Dumitraș, născut și crescut în această comună. Andrei Dumitraș a fost prima dată legitimat la Nord Star Pomârla după care a jucat la CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, Steaua, Univ. Craiova, Viitorul și FC Botoșani. În prezent, Andrei Dumitraș joacă la CSM Reșița, echipă antrenată de Dorinel Munteanu.

Până acum s-au investit circa 700.000 de lei în baza sportivă dar la final se va ajunge la peste 2 milioane de lei.

„Am început această bază sportivă cu mulți ani în urmă, am făcut multe lucrări de adaptare a terenului. Mai nou, vrem să o modernizăm, în sensul montării unei suprafețe sintetice de circa 8000 de metri pătrați. Va genera o calitate deosebită a suprafeței de joc. Vestiarele au utilități, tribunele au circa 1000 de locuri. Va fi un loc propice competițiilor sportive ale copiilor, ale echipei din comună și gazda unor competiții de nivel județean, național și chiar internațional. Investiția în suprafața sintetică este de circa 1,2 milioane de lei. Până acum am investit circa 700.000 de lei în această bază sportivă. Se va ajunge la o investiție de 2 milioane de lei. A fost inițial un program pe fonduri guvernamentale, am continuat cu mici investiții din fonduri proprii și acum vom definitiva modernizarea”, a spus Dumitru Chelariu, primar Pomarla.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad