Connect with us

Sport

Războiul impresarilor pentru transferul lui Chindriș la FCSB. Reacția fotbalistului dorit de Gigi Becali

Published

on

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB a fost lovitura pe care Gigi Becali a încercat să o dea înaintea sărbătorilor de Paște, pe data de 13 aprilie agentul Florin Vulturar a negociat cu patronul vicecampionilor mutarea jucătorului.

După ce în ziua respectivă, pe toate site-urile cu profil sportiv a apărut informația că Florin Vulturar intermediază această mutare, deși Valeriu Iftime a susținut că agentul din Cluj reprezintă FC Botoșani în discuțiile cu Gigi Becali, impresarul Niki Disaga s-a arătat deranjat de informațiile respective și l-a atacat pe Vulturar printr-o declarație pentru gsp.ro.

Niki Diseaga și teama de a nu fi scos din afacere

ProSport a aflat că în cursul zilei de 13 aprilie, Niki Disaga l-a contactat pe Andrei Chindriș și i-a pus în vedere să aibă grijă să nu fie scos din această tranzacție, amintindu-i internaționalului Under 21 că are contract de exclusivitate cu el și i-a transmis să nu negocieze cu Gigi Becali prin intermediul altor persoane.

“L-am adus pe Chindriș de la U Cluj la Botoșani, după declararea falimentului ardelenilor în 2016. Sunt mai mult echipe interesate din străinătate pentru Andrei, jucătorul fiind monitorizat de formații din Belgia, Olanda, Italia și Rusia. Știm de interesul lui FCSB față de Chindriș, dar domnul Florin Vulturar nu m-a contactat niciodată până în prezent despre un posibil transfer la gruparea din București. Niki Disaga are exclusivitate în a-l reprezenta pe Andrei Chindriș. După cum arată și sursa transfermarkt, totul fiind la vedere. Mă surprinde faptul că domnul Vulturar s-a autodeclarat ca fiind agentul jucătorului, cu totul nefondat. Părerea mea este că graba strică treaba și deocamdată nu poate fi vorba despre un transfer acum al lui Chindriș.

O altă părere este că bugetele vor scădea considerabil la multe societăți din străinătate, așa că se vor orienta în următoarele luni după jucători tineri și de perspectivă, inclusiv din România, care se vor încadra în bugetul lor. Eu reprezint și jucători străini, și români. Printre cei reprezentați de mine în Liga 1 sunt Artean de la Viitorul și Balaure de la Astra”, a declarat Disaga.

Andrei Chindriș bate în retragere din cauza lui Disaga

“Sunt acasă și urmez programul pe care domnul Marius Croitoru ni l-a dat. V-aș ruga să îmi permiteți să nu mai discut public despre transferul meu la FCSB, deoarece nu vreau ca vorbele mele să fie interpretate și să se înțeleagă alte lucruri de către unele persoane.

Agentul meu oficial este domnul Niki Disaga, iar domnul Florin Vulturar are permisiunea domnului Iftime să vorbească despre transfer cu Gigi Becali”, a spus Chindriș, în exclusivitate pentru ProSport.

Citeste mai mult pe PROSPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad