Connect with us

Sanatate

HAOS INCREDIBIL în Botoșani. Pacienți asimptomatici trimiși la spital după trei săptămâni și testări cu mari semne de întrebare

Published

on

Unii botoșăneni stau de trei săptămâni izolați la domiciliu, au fost testați dar rezultatele ridică mari semne de întrebare. Acum, cei de la DSP le-au transmis să sune la 112 și să solicite o ambulanță pentru a fi transportați la spital.

Mai multe cadre medicale s-au infectat în urmă cu aproximativ trei săptămâni cu virusul COVID-19. După primul test pozitiv, au intrat în izolare la domiciliu atât persoanele infectate cât și membrii familiilor. Celor asimptomatici, nu li s-a prescris niciun fel de tratament și nu li s-a făcut nicio recomandare în afara izolării la domiciliu.

Văzând că nu îi mai caută nimeni și nu se interesează de starea lor de sănătate, au sunat ei la DSP Botoșani. “După mai multe insistențe, au trimis să-mi recolteze al doilea test care a ieșit negativ. Am rămas în izolare până la al treilea test care a fost din nou pozitiv. Mă întreb cum poate fi al doilea test negativ și al treilea pozitiv în condițiile în care nu am intrat în contact cu nimeni de trei săptămâni, în fiecare zi dezinfectez prin casă…”, ne-a spus un pacient COVID-19.

A treia testare pozitivă nu a fost singura surpriză. În momentul în care a sunat la DSP Botoșani pentru a cere informații, a avut un șoc. “Mi-a spus să sun la 112 și să solicit o ambulanță pentru a mă transporta la spital în vederea internării. M-au și amenințat că dacă nu chem eu ambulanța, vor veni cu poliția și jandarmii. Nu am dormit în noaptea aia. Mă gândeam ce voi face cu copiii dacă mă internează 14 zile… De ce să mă interneze după trei săptămâni în care am stat în izolare, am fost asimptomatic și nu am avut contact cu nimeni? De ce nu m-au internat după primul test pozitiv? Vor să mă internez acum la Infecțioase și să vin cu nu știu ce alte probleme? Am mari semne de întrebare vis-à-vis de aceste teste care se fac”, a mai explicat botoșăneanul care este și asistent medical.

Unii botoșăneni s-au speriat și au sunat la 112 pentru a chema ambulanțele în vederea transportării la spital. Drept dovadă, în ultimele zile, mai multe persoane au fost internate pe secțiile de tratare a bolnavilor COVID.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad