Connect with us

Administratie

Sorescu: “Ne confruntăm cu o situație deosebită la nivelul Spitalului Județean”

Published

on

Gheorghe Sorescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a revenit în Botoșani și s-a întâlnit cu prefectul Dan Nechifor și șefii structurilor din MAI pentru a discuta despre problemele din județ.

“Mesajul meu este unul clar: în continuare trebuie să fim fermi în aplicarea măsurilor instituite în conformitate cu starea de urgență, respectiv ordonanțele militare, pentru că deocamdată nu ne aflăm în momentul în care lucrurile se pot relaxa, dar în același timp să nu facem exces de zel. Mă aflu în aceste zile la Botoșani și pentru că inclusiv eu mă voi asigura, din teren, că lucrurile evoluează corect în principal seara de Înviere, am solicitat tuturor șefilor structurilor MAI să organizeze și să supravegheze direct toate activitatea”, a declarat Gheorghe Sorescu. Acesta a dat asigurări că la nivel guvernamental se lucrează pe toate palierele, inclusiv la soluțiile cele mai bune pentru reluarea/relansarea economiei.

Deși situația Spitalului Județean de Urgență Mavromati este în atenția Ministerului Sănătății, prefectul Dan Nechifor a reiterat problemele deosebite, urmând să se facă în continuare demersuri pentru punerea pe o direcție clară în ceea ce privește gestionarea situației de la criză de la nivelul unității spitalicești

“Ne confruntăm cu o situație deosebită la nivelul Spitalului Județean, în sensul că peste 120 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Este un semnal mare de alarmă asupra capacității  de a gestiona această situație, de aceea, am adus și la cunoștința dlui secretar de stat necesitatea instituirii unui management capabil să creeze un circuit de lucru care să împiedice răspândirea covid-19”, a spus prefectul județului.

Totodată, autoritățile fac un apel către botoșăneni să respecte în continuare  toate restricțiile. Chiar dacă în acest an, sărbătorile pascale nu pot fi sărbătorite alături de întreaga familie, prieteni, cunoștințe, trebuie să se înțeleagă că rigorile de astăzi înseamnă protejarea celor dragi și permiterea reluării activităților zilnice cât mai curând.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad