Connect with us

Administratie

Viceprimarul Cosmin Andrei a realizat o platformă online prin care ajută bătrânii din municipiu

Published

on

În plină pandemie de coronavirus, viceprimarul Cosmin Andrei a avut ideea de a realiza o platformă online prin care să ajute bătrânii din municipiul Botoșani și în același timp să facă legătura dintre producătorii locali și cetățeni.

Platforma Voluntarbt.ro are trei secțiuni: „Am nevoie de ajutor”, „Vreau să ajut” și „Produse cu livrare la domiciliu”. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că platforma a fost creată în primul rând pentru a fi ajutați bătrânii care nu se pot deplasa.

„Am ajutat primii bătrâni, platforma este una de succes. Sunt mai mulți voluntari care și-au oferit sprijinul pentru bătrânii care nu pot să-și achiziționeze alimente, medicamente. Voluntarii au cumpărat produsele, le-au livrat la domiciliu iar bătrânii au fost foarte încântați. Au mai cerut servicii medicale. Am creat încă două secțiuni. Una pentru donații și deja avem un ONG care s-a oferit să ajute bătrânii. Mai avem o secțiune cu producătorii locali care pot livra produse la domiciliu. În această perioadă avem aceste restricții de circulație iar întreprinzătorii au început să livreze produsele la domiciliu. În acest moment, putem ajuta cel puțin 50 de bătrâni. Acest site a fost dezvoltat de mine . Eu suportat toate costurile. Este un efort pentru a ajuta cetățenii, complementar măsurilor luate la Primăria Municipiului Botoșani”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad