Connect with us

Sanatate

Medic UPU Botoșani: “Am avut un pacient cu pancreatită care a murit pentru că accesul la serviciile medicale este blocat de pacienții cu COVID”

Published

on

Personalul medical din Botoșani începe să se revolte față de ceea ce se întâmplă în momentul de față în Spitalul Județean și în sistemul sanitar din România.

Alin Atudoroae, medic la UPU Botoșani, a avut o nouă reacție la adresa celor care gestionează această criză. A dat de pământ cu cei de la DSP și a precizat că oamenii mor cu zile deoarece nu mai are cine să-i trateze în Botoșani.

“Intreb si eu….. Ce face DSP-UL, are 29 de infectati in aceeasi locatie.. Respectiv centrul de batrani…. Toti au forme usoare sau medii… Se gandesc ei sa-i plimbe pe toti cu ambulantele pe la infectioase apoi la Judetean apoi iar la infectioase apoi sa ii interneze la judetean… Deci plimbi 29 de vectori.. In loc sa ii izolezi in locatie si sa urmaresti evolutia lor… Pe mine ma doare mintea.. Ceea ce facem noi acum nu seamana deloc a medicina…. Sincer… Luni am avut un pacient cu pancreatita care a murit pt ca accesul la serviciile medicale este blocat de pacientii cu COVID.. Multi dintre ei asimtomatici… Omul ala a murit pt ca a ajuns la spital preeea tarziu…”, a postat Alin Atudoroae.

#covid19 #coronvirus #upu #spitalbotosani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad