Connect with us

Educatie

Monica Anisie anunţă schimbări în programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. Ordinul semnat de Ministrul Educaţiei

Published

on

Ministrul Educaţiei a declarat, luni, la România TV că anul şcolar nu va fi îngheţat din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus. De asemenea, Monica Anisie a anunţat că programa pentru examenele naţionale va fi refăcută, iar o parte din materie va fi scoasă.

“Vom relua cursurile, vom încheia anul şcolar. Vom susţine probabil în luna iulie examenele naţionale – Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul.

Astăzi am semnat ordinul de ministru prin care am stabilit programele refăcute pentru examenele naţionale. Aceste programe prevăd ca materia care era pentru examenul de Evaluare Naţională sau pentru examenul de Bacalaureat, materia din semestrul al doilea a fost scoasă din programa de examen”, a declarat Monica Anisie, la România TV.

Ministrul Educaţiei, despre intrarea în şomaj tehnic a profesorilor

“Vreau să îi asigur pe profesori că nu este cazul de şomaj tehnic. Premierul Ludovic Orban a menţionat acest lucru. Profesorii nu intră în şomaj tehnic pentru că ne menţinem activitatea în acest spaţiu online”, a explicat Monica Anisie.

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad