Connect with us

Administratie

2000 de dispensere vor fi instalate în municipiul Botoșani

Published

on

Aproape 2000 de aparate de dezinfecție a mâinilor au fost recepționate astăzi de Primăria Botoșani și vor fi montate în cel mai scurt timp în toate scările de bloc de pe raza municipiului.

În cadrul acelorași măsuri de asigurare a protecției în masă a botoșănenilor care locuiesc la bloc, primarul Flutur a stabilit modalitățile de colaborare cu asociațiile de proprietari din Botoșani, în conformitate cu prevederile ordonanțelor militare.

De săptămâna trecută, municipalitatea a dotat toate scările de bloc cu preșuri și cu substanțe dezinfectante (certificate de instituțiile abilitate – este vorba de aceeași substanță pe care o folosesc unitățile ISU), cu care să fie îmbibate preșurile. Tot Primăria Botoșani va asigura și prima cantitate de substanțe dezinfectante pentru umplerea dispenserelor ce vor fi montate în scările de bloc.

Pentru substanțele dezinfectante ce vor fi folosite după epuizarea acestui prim stoc pus la dispoziție de primărie, în conformitate cu prevederile ordonanței militare nr. 8, asociațiile de proprietari vor lua măsuri de aprovizionare în timp util, astfel încât măsurile de protecție să fie asigurate pe toată perioada crizei pandemice.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad