Connect with us

Evenimente

22 de animale au ars într-un incendiu

Published

on

A făcut focul pentru a distruge resturile vegetale adunate în gospodărie, dar nu s-a asigurat ca l-a stins înainte de a pleca în casă. Peste noapte, jarul a aprins resturile menajere din apropiere, iar flăcările s-au extins la adăpostul de animale.

În urma incendiului, un localnic din comuna Corlăteni a rămas fără 22 de animale (un cal, doi porci, 14 oi și șapte miei).

Incendiul a fost observat în această dimineață, puțin după ora 06. 00. Pompierii militari din Dorohoi și voluntarii din comună au intervenit mai bine de o oră pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. Pentru evitarea producerii unor incendii ca urmare a igienizării terenurilor prin arderea resturilor vegetale, se impune colectarea în grămezi a vegetaţiei uscate în cantităţi astfel încât arderea să poată fi controlată. Este interzisă executarea arderii în zone care permit propagarea focului la fondul forestier sau la construcţii ori la reţelele electrice, de comunicaţii, conductele de transport gaze naturale, produsele petroliere ori alte bunuri materiale combustibile.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad