Connect with us

Evenimente

Zeci de botoșăneni amendați de polițiști și jandarmi

Published

on

Jandarmii și polițiștii au continuat controalele în municipiul și județul Botoșani și au fost sancționate peste o sută de personae pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din cadrul IJJ Botoșani au aplicat 9 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 58.000 de lei, precum și 6 amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, însumând 1.400 de lei. De asemenea, poliștii botoșăneni au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 224.000 de lei, dintre care 62 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de peste 222.000 de lei.

În plus, au fost organizate 4 acțiuni pe raza municipiului Dorohoi, Secțiilor de politie rurală nr.4 Dorohoi, nr.1 Botoșani și nr. 3 Mihăileni, în care au fost angrenate peste 50 de efective. Cu ocazia acțiunilor au fost legitimate 227 de persoane și verificate 146 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 150.000 de lei.

#covid, #coronavirus

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad