Connect with us

National

Situație revoltătoare într-un spital din România. O asistentă, lăsată să moară deoarece medicilor le era frică să nu se infecteze

Published

on

Situație revoltătoare în județul Caraș Severin! O femeie de 48 de ani, asistentă medicală, a fost lăsată să moară de medici de teama infectării cu COVID-19, a anunțat sâmbătă Realitatea PLUS. 

Medicii din Reșița nu i-au tratat rana deschisă pe care o avea pentru că le-a fost teamă că ar fi putut să se infecteze cu noul coronavirus. Femeia a pierdut mult sânge și, în cele din urmă, a murit sub ochii colegilor.

Femeia de 48 de ani era asistenta medicala si sotia preotului din comuna Măureni din jud. Caraș- Severin.

Aceasta a suferit un accident în casă  în timpul zilei de miercuri, 8 aprilie. A căzut de pe o scară si și-a fracturat piciorul. După ce a chemat Salvarea, a ajuns la Spitalul Județean din Reșița.

Femeia a declarat la spital că a intrat în contact cu o persoană suspectă de infectie cu COVID-19, dar neconfirmat pana la acel moment.

Femeia a fost testata, insa rezultatul nu a ajuns la institutia medicala. A murit câteva ore mai târziu.

Membrii familiei femeii susțin că nu a fost tratata de medicii de la spitalul di n Reșița.

Aceasta a murit miercuri noaptea (8 aprilie – n.red.) din cauza complicatiilor dupa infectarea cu noul coronavirus. Rezultatele testelor au ajuns abia joi, după decesul femeii.

Sursa: REALITATEA.NET

#covid #coronavirus

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )