Connect with us

National

Situație revoltătoare într-un spital din România. O asistentă, lăsată să moară deoarece medicilor le era frică să nu se infecteze

Published

on

Situație revoltătoare în județul Caraș Severin! O femeie de 48 de ani, asistentă medicală, a fost lăsată să moară de medici de teama infectării cu COVID-19, a anunțat sâmbătă Realitatea PLUS. 

Medicii din Reșița nu i-au tratat rana deschisă pe care o avea pentru că le-a fost teamă că ar fi putut să se infecteze cu noul coronavirus. Femeia a pierdut mult sânge și, în cele din urmă, a murit sub ochii colegilor.

Femeia de 48 de ani era asistenta medicala si sotia preotului din comuna Măureni din jud. Caraș- Severin.

Aceasta a suferit un accident în casă  în timpul zilei de miercuri, 8 aprilie. A căzut de pe o scară si și-a fracturat piciorul. După ce a chemat Salvarea, a ajuns la Spitalul Județean din Reșița.

Femeia a declarat la spital că a intrat în contact cu o persoană suspectă de infectie cu COVID-19, dar neconfirmat pana la acel moment.

Femeia a fost testata, insa rezultatul nu a ajuns la institutia medicala. A murit câteva ore mai târziu.

Membrii familiei femeii susțin că nu a fost tratata de medicii de la spitalul di n Reșița.

Aceasta a murit miercuri noaptea (8 aprilie – n.red.) din cauza complicatiilor dupa infectarea cu noul coronavirus. Rezultatele testelor au ajuns abia joi, după decesul femeii.

Sursa: REALITATEA.NET

#covid #coronavirus

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad