Connect with us

Evenimente

Un bărbat a fost condamnat la 6 luni de închisoare, după ce a tușit în fața unui polițist

Published

on

Un barbat a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce, in urma cu doua saptamani, a tusit in fata unui politist local din Cluj-Napoca, amenintandu-l ca ii transmite Covid-19 deoarece omul legii incerca sa-l impiedice sa plece din Unitatea de Primire Urgente.

Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca a transmis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca pe data de 10 aprilie, intre procuror si un barbat a fost incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei privind comiterea infractiunii de ultraj.

Pe data de 28 martie, in jurul orei 23.30, un politist local a incercat sa impiedice plecarea din Unitatea de Primiri Urgente Cluj-Napoca a unui barbat.

“Inculpatul B.I. l-a amenintat pe acesta cu transmiterea bolii infectocontagioase Covid-19, prin tusirea intentionata, dupa inlaturarea mastii de protectie, in directia fetei politistul local, de la o distanta de aproximativ un metru, doi metri, cauzandu-i, astfel, o stare de temere acestuia din urma, motiv pentru care s-a oprit si s-a retras usor in spate”, se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca.

Astfel, in cadrul acordului de vinovatie, barbatul a fost condamnat la sase luni de inchisoare, cu suspendare, stabilindu-se un termen de supraveghere de doi ani.

De asemenea, barbatul este obligat sa urmeze un curs de pregatire scolara sau de calificare profesionala si sa preteze o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, la Primaria municipiului Cluj-Napoca sau Primaria comunei Baciu.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )