Connect with us

Administratie

Urban Serv a reluat dezinfecția platformelor de gunoi

Published

on

Angajații societății Urban Serv au reluat în această dimineață dezinfectarea platformelor de gunoi din municipiu. Acțiunea face parte din planul de măsuri care s-a luat la nivelul municipiului și care mai vizează dezinfecția străzilor, stațiilor de tranport și a instituțiilor.

Potrivit reprezentanților societății Urban Serv, în ultimele zile s-au făcut noi achiziții de substanțe pentru dezinfectare iar activitatea va continua. Mai mult, ținând cont de problemele actuale, dezinfecția se va face cu o frecvență crescută platformele de gunoi din municipiu.

“Vom dezinfecta pe rând absolut toate platformele de gunoi din municipiu, în perioada imediat următoare. Menționăm că soluțiile folosite sunt pe bază de clor având toate avizele necesare”, a precizat Bogdan Buhăianu, director Urban Serv.

Reprezentanții societății Urban Serv au precizat că la acțiunile de dezinfectare realizate până acum și care urmează în această lună, se folosesc trei substanțe principale. Este vorba de Kemtek oxide, o soluție de ultimă generație produsă în Olanda, care are în compoziție dioxid de clor, un produs bicomponent cu procedura simplă de utilizare. Nu este un produs nociv fiind pe baza de dioxid de clor, nu necesita clătire.

De asemenea, este folosit KS26, un agent care curăță și dezinfectează cu clor activ bactericid și fungicid. În urma acestuia rezultă spumă activă și necesită clătire. Al treilea produs are la bază hipocloridul de sodiu și este folosit în cazul în care nu sunt în stoc primele două substanțe.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad